LEASING, PRIVAT FLEXLEASING, ERHVERVS FLEXLEASING, DELELEASING, SPLITLEASING OG LÅNEFINANSIERING.
Vi kan godt forstå, at det ikke altid er lige let at holde styr på hvilken finansiering som passer bedst til lige netop dit behov. Det har vi til gengæld, så har du brug for et godt råd eller en pris for at se økonomien på din næste bil, er du velkommen til at kontakte os.

KØBEKONTRAKT:
Købekontrakten er det mest benyttede og fleksible produkt til privatkunder, som jf. kreditaftaleloven skal lægge minimum 20% i udbetaling. De 20% beregnes af bilens pris inkl. leveringsomkostninger og eventuelt ekstraudstyr og kan ske i form af kontanter eller en byttebil (med friværdi). Der tegnes sikkerhed i bilen i form af et såkaldt Ejendomsforbehold, der tinglyses i bilbogen. Det er denne sikkerhed der gør, at købekontrakten typisk er billigere end de normalt noget dyrere blanco lån (lån uden sikkerhed). Hvor meget, den enkelte kunde kan låne, beregnes efter kundens økonomiske forhold. Den maksimale løbetid er 8 år (96 måneder) dog med det forhold, at bilens alder + ansøgt løbetid ikke må overstige 12 år. Renten, som tilbydes både som variabel og fast rente, kan fratrækkes i skatteberegningen for den enkelte kunde. Betalingen pr. måned – også kaldet ydelsen – består af afdrag og renter er den samme hver måned, forudsat renten er uændret i hele løbetiden.

BLANCOLÅN: (uden udbetaling)
Blancolån er en anden form for finansiering; men hvor der ikke etableres pant i bilen. Således baseres kreditvurderingen helt og alene på kunden økonomiske forhold. Det er således også alene kunden, der er sikkerheden på dette lån i form af en samtidig personlig hæftelse ved underskriften. Kundens økonomisk forhold beregnes og vurderes ud kundens årsopgørelse og lønsedler – og naturligvis sat i forhold til det ønskede finansieringsbeløb. Den maksimale løbetid er 8 år (96 måneder) dog med det forhold, at bilens alder + ansøgt løbetid ikke må overstige 12 år. Renten tilbydes kun som variabel. Renten kan fratrækkes i skatteberegningen for den enkelte kunde. Betalingen pr. måned – også kaldet ydelsen – består af afdrag og renter er den samme hver måned, forudsat renten er uændret i hele løbetiden.

LEASING:
Der kan være god fornuft i at lease din næste bil. Besøg www.privatleasing.dk for yderligere info.
scroll up