Randløv Petersen A/S blev startet i 1971 af Ole og Per Randløv Petersen – far og søn. Forretningen lå dengang på hjørnet af Teglvænget og Roskildevej i Taastrup.

I 1978 flyttede forretningen til et helt nyt bilhus på Køgevej. I starten var Randløv Petersen Morris forhandler, men i 1981 blev Morris skiftet ud med Toyota. Dengang var Toyota lang fra et anerkendte bilmærker. Men vi så potentialet og op gennem 80’ern voksede Toyota sig store. Og det samme gjorde vi. I 1984 overtog vi begge nabogrunde for endnu engang at udvide.

Per Randløv Petersen overtog ledelsen/ejerskabet i slutningen af 80’erne og på trods af kartoffelkuren, pinsepakken og verdensøkonomiens op og nedture, var huset i konstant fremdrift og havde udviklet sig til et moderne og dynamisk bilhus.

I 2002 var det endnu engang tid til at udvide og modernisere de fysiske rammer. Der blev bygget ny salgsafdeling, nye medarbejderfaciliteter, ny kundemodtagelse og helt ny dækopbevaringslager. Huset blev udbygget med over 2000 m2 og I januar 2003 stod en af Danmarks mest moderne bilforretninger klar.

Vi har været forhandler af følgende mærker gennem tiden. Toyota, Mitsubishi, Fiat og Chevrolet.

I 2017 blev vores værkstæder solgt og udlejet til Skorstensgård som driver deres forretning under samme tag som os.

Randløv Petersen har siden 2017 alene beskæftigede sig med køb og salg af nyere brugte biler.

Se vores flotte omgivelser på billederne herunder. Klik på et billedet for at se det i fuld størrelse

scroll up