Randløv Petersen A/S blev startet i 1971 af Ole og Per Randløv Petersen – far og søn. Forretningen lå dengang på hjørnet af Teglvænget og Roskildevej i Taastrup.

I 1978 flyttede forretningen til et helt nyt bilhus på Køgevej. I starten var Randløv Petersen Morris forhandler, men i 1981 blev Morris skiftet ud med Toyota. Dengang var Toyota lang fra et anerkendte bilmærker. Men vi så potentialet og op gennem 80’ern voksede Toyota sig store. Og det samme gjorde vi. I 1984 overtog vi begge nabogrunde for endnu engang at udvide.

Per Randløv Petersen overtog ledelsen/ejerskabet i slutningen af 80’erne og på trods af kartoffelkuren, pinsepakken og verdensøkonomiens op og nedture, var huset i konstant fremdrift og havde udviklet sig til et moderne og dynamisk bilhus.

I 2002 var det endnu engang tid til at udvide og modernisere de fysiske rammer. Der blev bygget ny salgsafdeling, nye medarbejderfaciliteter, ny kundemodtagelse og helt ny dækopbevaringslager. Huset blev udbygget med over 2000 m2 og I januar 2003 stod en af Danmarks mest moderne bilforretninger klar.

3. generation, Ole Randløv Petersen overtog ledelsen af virksomheden i 2006.

I efteråret 2006 begyndte vi på en ISO-miljøcertificering. Målet med denne certificering er grundlæggende at mindske virksomhedens samlede påvirkninger både globalt, lokalt samt sikre et bedre arbejdsmiljø. Påvirkninger kunne eks. være; mindre elforbrug, bedre sortering af affald, sikre færre og mindre skadelige kemikalier osv. Den endelige certificering blev færdiggjort i foråret 2007 og siden er vi blevet gencertificeret hver andet år. Sidst i 2016.

Velkommen til Randløv Petersens verden af fantastiske biler.
 

scroll up